Skovgårde Bibelcamping

VELKOMMEN PÅ SKOVGÅRDE BIBELCAMPING

Skovgårde Bibelcamping er fællesskab om Guds ord gennem bibeltimer, aftenmøder, vidnesbyrd, lovsang, sjælesørgeriske samtaler og lignende. Vi vil gerne være en bibelcamping med fornyelse – både i form og i troens liv. Bibeltimerne er bibeltro, dybdeborende og relevante. Til aftenmøderne er der nyere og gamle lovsange på både engelsk og dansk ledet af et lovsangsband.

Der kan forventes en afslappet og utraditionel mødeledelse til aftenmøderne. Forkyndelsen vil pege på det, Jesus har gjort og det, han betyder ind i menneskers liv i hverdagen. Vi ønsker at opmuntre og udfordre til at leve som kristne. Hele familien kan være med og føle sig hjemme.

Hver dag hele ugen er der aktiviteter for alle aldersgrupper. Læs bare programmet! Juniorerne og teenagerne har hver deres ”gade”, hvor de bor og afholder møder. Og hvis man er junior, behøver man ikke engang selv lave mad – der er nemlig køkken i juniorteltet!

Tirsdag er der først seminar om aftenen, så her er der god mulighed for at se lidt mere af Djursland.

Tag fx i Djurs sommerland, besøg Gl. Estrup Landbrugs- og herregårdsmuseum, Kattegat centeret i Grenå, Fregatten Jylland, Randers Regnskov eller en af de mange andre attraktioner, Djursland kan byde på.

Velkommen til hele familien og alle aldre på Skovgårde Bibelcamping

Læs mere om pris, pladsen osv. under fanen “Information”