Juniorstreet

Velkommen til JuniorStreet!

JuniorStreet er for dig der lige har gået i 4.-7. klasse.

Lejren starter lørdag d. 27. juli kl. 13 og slutter fredag d. 2. august kl. 14.30.

Du kan tilmelde dig før tid ved at sende en mail med navn og adresse til daniel@imu.dk. Mærk mailen med >Tilmelding til JS2019< i emnefeltet. Betaling foregår stadigvæk på lejren.

Når du kommer til JuniorStreet skal du henvende dig i skurvognen, hvor du vil blive meldt ind og få et armbånd på. Herefter finder vi et sted du kan sove. Man skal selv, eller sammen med sine venner, have et telt med at sove i.

Man sover og spiser på JuniorStreet, men kan også vælge at sove og spise hos sine forældre, hvis de bor på campingpladsen. Vi anbefaler dog at man er på JuniorStreet så meget som muligt, for ikke at gå glip af det fantastiske fællesskab og program.

Hvis man spiser på JuniorStreet koster det 50 kr. pr. påbegyndt dag. Spiser man hos sine forældre, vil vi bede om 50 kr. for hele ugen til dækning af diverse udgifter i forbindelse med aktiviteter og bibeltimer. Man må også blive og spise et stykke kage på JuniorStreet selvom man ikke spiser med ved hovedmåltiderne.

Vi har en bank du kan sætte lommepenge i til hvis du vil købe noget i slikboden eller ved bogbordet i det store telt. Desuden skal der bruges 2-kroner til at komme i bad. Vi anbefaler at du sætter dine penge i banken frem for at lade dem ligge i teltet.

Vi er en flok ledere der glæder os rigtig meget til at være sammen med dig. Der vil i ugens løb være bibeltimer, aktiviteter, underholdning, sliksalg osv. Det bliver en uge fyldt med sjov og spas, men også seriøsitet. De fleste aktiviteter vil foregå i juniorteltet, men vi tager også ned i det store telt et par gange i løbet af ugen. Vi kan også finde på at tage på ture væk fra pladsen. Hold øje med tavlen ved skurvognen, hvor dagens program vil komme op.

Et typisk dagsprogram kan se sådan ud:

8.30: Godmorgen

9.00: Morgenmad

10.00: Bibeltime med gruppearbejde og efterfølgende workshops

12.00: Middagsmad

12.30: Sliksalg og bank

14.00: Aktivitet

15.00: Kaffe

15.30: Badning

17.30: Aftensmad

19.00: Møde i Juniorteltet eller i det store telt

20.30: Kaffe

20.45: Underholdning

21.15: Andagt

22.00: Tandbørstning

22.30: Godnat

Medbring: Telt, liggeunderlag, sovepose, pude, tallerken, bestik, kop, viskestykker, tøj tilsvarende vejret, regntøj, gummistøvler og andet fodtøj, badetøj, håndklæder, toiletsager, en bibel hvis du har en og selvfølgelig dit gode humør! Skriv meget gerne navn på alle dine ting!

Vi ses!