Nyheder

PastaParty og Kirketeateret gæster Bibelcampingen i 2020

Der bliver fest på Skovgårde Bibelcamping næste sommer når PastaParty spiller op om onsdagen i uge 31. Humor. Jesus. Ukulele. Energi. PastaParty er lovsangsfest i børnehøjde!

PastaParty’s vil gøre det sjovt for børn at være i kirke eller på Bibelcamping. Gud er glædens Gud, og Jesus siger, at børnene skal komme til ham. Derfor har Simon B. siden 2012 oversat amerikanske børnesange og skrevet nogle helt nye og sjove sange. De handler dels om emner fra Bibelen som Guds omsorg, Jesu død og opstandelse, Guds skaberværk og dels er det bibelhistorier om blandt andet udvandringen fra Egypten og Noas ark.

Om fredagen bliver der fortalt bibelhistorie af Dansk Kirketeateret v/ Jens Jødal. Det bliver historien om Kong Nebukadnesars drøm og Daniel i løvekulen. Jødal optræder med 13 roller, 4 rap og 2 fortællinger til musik.

Da forestillingen begynder, er Jødals makker blevet syg. Derfor må Jødal pludselig spille samtlige roller alene! Denne opgave påtager han sig med hjælp fra bl.a. en stumtjener, en fodbold, to mandshøje dukker og børn fra publikum. Forestillingen sluttes med en rap battle mellem Kong Dareios (alias Jødal) og Daniel (alias… Jødal!).

Engagerede bibeltimeholdere

Vi er meget stolte af på Skovgårde Bibelcamping 2020 at kunne præsentere to engagerede bibeltimeholdere.  Det er lykkedes at tiltrække to kompetente herrer. Det drejer sig om bibelskolelærer Daniel Burgdorf og sognepræst Morten Brosbøl Vibert.

Vi glæder os meget til Skovgårde Bibelcamping 2020, hvor der afholdes 50 års jubilæum. Temaet for ugen er ”Udsigt til fest”.

 

 

Daniel Burgdorf, 43 år, blev Cand.theol i 2008 og har siden arbejdet på LMH (Luthers Missions Højskole) i Hillerød.  Daniel Burgdorf er gift med Camilla og har tre børn i alderen 7-14 år.

Morten Brosbøl Vibert, 30 år, arbejder som sognepræst ved sønderjyske Rise Kirke, Aabenraa provsti. Morten Brosbøl Vibert er gift Kristine og har tre børn i alderen 0-5 år

Seminarer om Ægteskab

De første seminarer er nu på plads til Skovgårde Bibelcamping i 2020 i uge 31.

 

”Tirsdag kommer Lise og Frederik Berggren Smidt og holder to seminarer. Det første har emnet ”Ægteskabet – et enestående venskab” og det andet seminar har med overskriften ”Inspiration til at fremme venskabet i ægteskabet”, der er en mere praktisk tilgang,”, fortæller lejrchef Peter N. Andersen, og tilføjer ”Det er et skub at vi kan tiltrække dette nybagte forfatterpar, der er villige til at øse ud af egne erfaringer om venskabets vigtighed i ægteskabet”

 

Lise og Frederik Berggren Smidt har i år udgivet bogen ”Ægteskabet, et enestående venskab”, hvor det af bagsideteksten bl.a. fremgår: ”For nogle år siden gik det op for Lise og Frederik Berggren Smidt, at venskabet er afgørende i ægteskabet. De er blevet hinandens bedste venner, og venskabet udvikler sig fra år til år og fra samtale til samtale.” Lise og Frederik har mange års erfaring som undervisere og rådgivere for ægtepar, og de ønsker at sætte fokus på det at have sin ægtefælle som en enestående ven.