Online Booking

 Booking for plads på camping 2024 åbner

TIRSDAG DEN 20. FEBRUAR KL. 18:00

Tryk her for at åbne pladsoversigten i en ny fane

information om booking

Velkommen til online booking på Skovgårde. Her kommer du godt i gang med bookingen til en plads hos os. Tryk på den grønne booking-knap herover og du vil blive guidet gennem bookingprocessen.

Du skal i formularen bl.a. udfylde antal, alder, hvor mange I kommer og i hvilken aldersgruppe I er. Er du i tvivl om, hvor mange I bliver på jeres stand, så angiv MAX antal.

TELTPLADS
Hvis du skal bo i telt, så vær opmærksom på, at vi i år har mulighed for at booke en specifik teltplads. Se på oversigtskortet hvor teltpladserne er. Husk at kigge på størrelsen på den plads du booker – og størrelsen af dit telt. Er dit telt under 10m^2 så kontakt os, da du ikke skal booke teltpladserne på normal vis, hvis du kommer med et mindre telt.

BEKRÆFTELSESMAIL
Du vil høre fra os snarest efter din booking. Bemærk at mailen du får først ikke er en bekræftelse på pladsen – den kommer i løbet af aftenen – sammen med oplysninger om betaling, depositum m.m.

KONTAKT
Oplever du problemer – eller har spørgsmål i forbindelse med din online booking, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Ring til Lili på telefon 53 57 23 97 eller information@skovgaardebibelcamping.dk

Vi glæder os til din booking og ikke mindst at holde ferie sammen med dig og din familie.